Precalentar el horno a 200 ºC. Se mezcla 900 g carne de cordero, cortada en trocitos con 1 cuchara de hierba buena picada, perejil y una cuchara de pasta Harissa. Se fríe la carne con 1  cuchara de aceite y después se echa 100 ml vino rojo para enfriar. Se cuece la carne al fuego lento hasta que se pone blanda. Se añade poca agua de vez en cuando.
Combina 250 ml yogurt con 1 pepino sin piel y cortado en rodajas, 1 diente de ajo machacado. Apartarlo. En un perol mezcla 250 g cuscus con una cucharita de pasta de Harissa, zumo de un limon y 400 ml sopa de legumbre. Tapa con film transparente y dejarlo reposar 10 min.

Añade 400 g pimiento asado del de buena calidad, como para rellenar cortados a lo largo, una cucharadita de perejil fresco y hierbabuena y sirvelo con media de la cantidad de carne y medio de la salsa de yogurt.

Preîncălzeşte cuptorul la semnul 6/200 C. Amesteca 900 g carne de miel, tăiată bucăţi cu câte 1 lingura de mentă tocată, pătrunjel şi 1 linguriţă pastă harissa. Prăjeste carnea in 1 lingură ulei şi apoi stinge cu 100 ml vin roşu. Fierbe carnea la foc mic, înăbuşit, până când se frăgezeşte, adăugând câte puţină apă din când în când.

Combină 250 ml iaurt integral cu 1 castravete curăţat de coajă şi tăiat felii, 1 căţel de usturoi zdrobit. Păstrează deoparte. Intr-un bol, combină 200 g cuşcuş cu 1 linguriţă pastă harissa, zeama de la 1 lămâie şi 400 ml supă limpede de legume. Acoperă cu film alimentar şi lasă să stea deoparte 10 minute.

Adaugă 400 g gogoşari muraţi, tăiaţi felii, 1 lingură pătrunjel proaspăt tocat şi mentă şi serveşte cu jumătate din cantitatea de carne şi jumătate din sosul de iaurt.